To the next level

Registraties zijn gesloten
Jouw persoonlijke begeleider

Als we dan toch iets positiefs moeten zien in de hele pandemie, is het wel dat nog meer mensen de liefde voor de fiets hebben (her)ontdekt. Het Centrum Ronde van Vlaanderen bundelt de krachten met Nicolas Callant van NC.Cycling voor de organisatie van enkele Start to Cycling-clinics. Nicolas is een gediplomeerd initiator wielrennen en trainer bij zowel Isorex Cycling Club als bij de Vlaamse Wielerschool.

Wat mag je verwachten van deze sessies?

Heb je al enige ervaring op je stalen of carbonnen ros? Dan is de workshop ‘To the next level’ iets voor jou. Hier kijken we in vier sessies van 2 uur of iedereen de basisprincipes goed onder de knie heeft, want sommige zaken worden misschien al jaren verkeerd toegepast. Daarna gaan we dieper in op het rijden in groep en ontdek je er de vele voordelen van. Ook het betere maneoeuvrewerk onderweg komt aan bod, gaande van het nemen van bochten, een hindernis overwinnen, surplacen voor een rood licht, … Na het volgen van deze clinic wordt fietsen alleen nog maar genieten…

Geen uitrusting, daar zorgen wij voor!

Beschik je (nog) niet zelf over een koersfiets, helm en/of koersschoenen maar wil je wel al eens proeven van deze sport? Het Centrum Ronde van Vlaanderen kan een kwalitatieve racefiets en toebehoren voor je ter beschikking stellen.

Datum & Tijd
zaterdag mei 14, 2022
Start - 10:00 (Europe/Brussels)
zaterdag juni 04, 2022
Einde - 12:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

Markt 43
9700 Oudenaarde
België
+32 55 33 99 33
info@crvv.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

+32 55 33 99 33
info@crvv.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.