Chasse Patat - Bourgondisch Fietsen 16/09

16/09/2023 - vanaf 8u45

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.
Chasse Patat - Kopman formule 

Hieronder alvast enkele praktische details om in jouw agenda op 16 september 2023 te noteren:

Starttijd: tussen 08.45 - 11.00u begint jouw fietstocht. We bieden hierbij opnieuw een ontbijt aan om de dag goed te starten. Je startmoment bepaal je zelf, denk alvast even na wanneer je vertrekt, zodat je ook nog ruim voldoende tijd hebt voor het Bourgondische deel achteraf.

Routes: deze zullen opnieuw op maat uitgestippeld zijn van de echte Chasse Patatter. Je hebt de keuze uit een parcours van 55km (600 hoogtemeters) of 95 km (950 hoogtemeters) doorheen het glooiende parcours van de prachtige Vlaamse Ardennen. Routes zijn beschikbaar via GPX en jullie kunnen GPS reserveren bij inschrijving.

Unieke & lokale stops: deze bevinden in het historische centrum van Ronse! Op onze tussenstops krijg je de kans om voldoende energie op te slaan om klaar te zijn voor het volgende gedeelte. Elektrische fietsen kunnen hier in de buurt opgeladen worden.

Bourgondische beloning: Het Chasse Patat concept is je niet onbekend. Net zoals de vorige jaren zorgen we voor heerlijk eten en drinken. We bieden opnieuw een heerlijke aperitief van het huis aan om te starten en hierna voorzien we een heerlijke Vlaamse Bourgondische Klassieker! Dit uiteraard in combinatie met de enige échte Chasse Patat!

Maak je keuze tussen: vol-au-vent, stoverij of een vegetarisch alternatief.

EXTRA: nadien kan je ook nog genieten van een bezoek aan de tentoonstelling Centrum Ronde van Vlaanderen. Geniet van €4,50 euro korting bij aankoop van je ticket.  

Deze rit wordt georganiseerd in samenwerking met The Women Peloton. De opbrengst wordt  geschonken aan vzw Warriors Against Cancer. 

Datum & Tijd
zaterdag september 16, 2023
09:00 16:00 (Europe/Brussels)
Locatie

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

Markt 43
9700 Oudenaarde
België
+32 55 33 99 33
info@crvv.be
Krijg de routebeschrijving
Organisator

Centrum Ronde van Vlaanderen vzw

+32 55 33 99 33
info@crvv.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.